Her finder du referat fra ordinær generalforsamling den 5. september 2020. Såvel referat som de på generalforsamlingen vedtagne vedtægter forefindes tillige på vores hjemmeside www.bredfjed.dk

Og så er det tid til kontingentbetaling, såfremt I ikke allerede har klaret dette, hvilket mange af Jer har.

Kontingentet blev på generalforsamlingen fasthold til kr. 900, og dækker perioden 1. april 2020 til 31. marts 2021.

Kontingent kan enten betales ved kontooverførsel til foreningens konto i Nordea Bank A/S, reg. nr. 2510 konto nr. 6895 478 103 med angivelse af adressen på Jeres grund i meddelsesfeltet eller ved anvendelse af betalingskort.

Som oplyst i tidligere nyhedsbreve er det nemlig nu muligt at betale med betalingskort via vores hjemmeside www.bredfjed.dk. Hvis I vælger denne løsning, vil I ikke fremover skulle bekymre Jer om betaling af kontingent, idet kontingent så automatisk trækkes ved forfald hvert år. Naturligvis ikke uden at I forinden er blevet varslet om den forestående trækning.

Skulle du være en af dem som mangler at betale kontingent, skal vi venligst anmode om at der sker betaling indenfor 14 dage fra dato.

Mange af Jer har oprettet profil på vores hjemmeside, men vi mangler stadig nogle. Vi skal derfor opfordre til at I får oprettet en profil. Dette kan ske ved anvendelse af dette link:https://bredfjed.dk/cms/ProfileMaintenance.aspx og er nødvendigt, hvis I ønsker at betale via betalingskort, men også hvis I vælger kontooverførsel, idet beløbet ellers ikke efterfølgende kan bogføres i vores administrationssystem.

Hvis I er i tvivl om kontingentbetaling eller hvorvidt I har oprettet en profil eller der i øvrigt opstår problemer i forbindelse med Jeres oprettelse af profil, er I velkomne til at kontakte kasserer Pia Nielsen på enten mail bredfjed.kasserer@gmail.com eller telefon 6127 9402.

Med venlig hilsen og med ønsket om et godt efterår

Bestyrelsen for Bredfjed Grundejerforening